Wat gaat 2022 nog meer brengen dan een flinke storm?

feb 18, 2022 by Dag van het Sportonderzoek in  DSO 2021

De kans dat je lekker buiten aan het wandelen bent, is niet zo groot. Kortom een mooi moment om even dit bericht vanuit de Dag van het Sportonderzoek tot je te nemen.

Zowel de Dag van het Sportonderzoek als de Nacht die we graag voor jou organiseren konden eind 2021 niet doorgaan. De laatste Corona-regels lijken nu later deze maand ons land eindelijk te gaan verlaten. Goede ontwikkelingen!

Donderdag 12 mei 2022 lijkt het er dan toch van te komen: de deuren van het Gymnasion in Nijmegen worden door de samenwerking tussen de Radboud Universiteit en HAN University voor jou geopend!

Jouw DSO ticket blijft geldig

Heb jij al een ticket gekocht voor de Dag van het Sportonderzoek en ben je er 12 mei ook bij? Super! Jouw aanmelding blijft gewoon staan.

Heb je nog geen ticket voor de Nacht en/of de Dag?

Heb jij nog geen ticket(s) voor de DSO2021 en heb jij zin en tijd donderdag 12 mei 2022 naar Nijmegen af te reizen? Bestel dan hier jouw ticket(s).

Eerder een ticket gekocht, maar ben je nu toch verhinderd?

Mocht je op de nieuwe datum niet aanwezig kunnen zijn? Stuur dan s.v.p. een mailtje naar info@dagvanhetsportonderzoek.nl voor de terugbetaling en annulering van jouw ticket.

Later ontvang je nog meer info over het programma, de line-up en de geüpdatete abstracts welke besproken gaan worden.

Met sportieve groet en een goed weekend,

DSO 2021 Organisatie HAN University of Applied Sciences & de Radboud Universiteit.

Bekijk het programma en de plattegrond van 12 mei

mei 09, 2022

Bekijk hieronder het programma en de plattegrond voor de Dag van het Sportonderzoek op 12 mei 2022 in Nijmegen.

Deadline Abstracts inleveren 20 september

sep 15, 2021

Zoals je weet organiseren we de Dag van het Sportonderzoek op 25 november. Meer info over het centrale thema en de opzet van de dag vind je hier.

Middels deze mail wijzen we jou echter vooral graag op de deadline voor het indienen van een abstract. Deze is maandag 20 september aanstaande!

Wil jij een abstract indienen? Doe dat dan heel eenvoudig via deze link en vul de verschillende onderdelen in.

MEER INFO: De maximale lengte van een volledig abstract is 400 woorden. Elk abstract bevat de volgende kopjes – welke vanzelfsprekend inhoudelijk worden besproken. Abstracts die niet volgens dit format worden ingediend, worden niet in behandeling genomen.

· Achtergrond en probleemstelling; schets kort de maatschappelijke en wetenschappelijke relevantie en geef de onderzoeksvraag die centraal staat

· Theorie en hypothesen; welke theorie wordt gebruikt (en indien van toepassing welke hypothesen worden getoetst)

· Methode en resultaten; welke methode van onderzoek wordt gebruikt en wat zijn de resultaten hiervan

· Conclusie en discussie; wat is het antwoord op de onderzoeksvraag en wat zijn de maatschappelijke en wetenschappelijke implicaties

· Met welke vraag wil je de discussie / vragensessie na je Pecha Kucha openen?

Heb je geen abstract maar wil je wel graag de DSO bezoeken?

Bekijk dan jouw ticket-mogelijkheden voor reguliere tickets en studententickets.

Tevens wijzen we je graag op de Nacht van het Sportonderzoek. Woensdag 24 november van 19:30 – 23:00 uur komen we al samen bij Van der Valk Lent voor een goede netwerkbijeenkomst, live en face-to-face nu het weer kan! Meer informatie (incl overnachtingskorting) hierover volgt, maar zet het alvast in je agenda!

Met sportieve groet,

DSO Organisatie HAN University of Applied Sciences & de Radboud Universiteit.

5 veelgehoorde redenen voor een bezoek aan de Dag van het Sportonderzoek!

okt 12, 2021

Wij vroegen inschrijvers van DSO 2021 naar het hoe én waarom van hun komst naar de dag van het sportonderzoek:

1) De antwoorden die we kregen zijn divers: enerzijds wordt de DSO bezocht om de verschillende partners in het (beleids)werkveld te ontmoeten en te kunnen spreken. De DSO biedt mooie kansen om te netwerken, kennis te delen en lopende projecten door te nemen.

2) Daarnaast is de Dag van het Sportonderzoek een dag om kennis te vergaren en inspiratie op te doen. De mogelijkheid om vragen als ‘waar werken andere onderzoekers aan’, ‘welke thema’s worden op wat voor een manieren onderzocht’ beantwoord te krijgen.

3) Andere redenen zijn het indienen van een eigen abstract en daarover kort en krachtig kunnen spreken, maar er ook reacties op krijgen. Ook Harm Edens wordt meermaals genoemd. Zijn duurzaamheidsvisie geprojecteerd op de sport én toekomst, maakt enkelen benieuwd.

4) De aanwezigheid van interessante sprekers wordt ook genoemd. Jan Markink als gedeputeerde sport van de provincie Gelderland en prof. dr. Bert Steenbergen als hoogleraar Active Living van de Radboud Universiteit is voor sommige sport & beweeg-geïnteresseerden ook een reden voor aanmelding.

5) Tot slot is voor de netwerkers en kroegtijgers ook de nacht van het Sportonderzoek op de vooravond van de DSO een reden naar Nijmegen af te reizen.
In onze ogen allemaal goede redenen om je met een collega of sportvriend in te schrijven voor de DSO 2021 in Nijmegen. Meer informatie over het programma vind je hier.

Wat is jouw reden? We horen het graag! Schrijf je nu in!

Met sportieve groet,

DSO 2021 Organisatie