Header Image

Dagprogramma DSO 2021: de maatschappij in beweging

Opening

Dagvoorzitter – HARM EDENS

De dag wordt geopend onder leiding van onze dagvoorzitter Harm Edens. Hij zal met experts op het gebied van onderzoek, sport, faciliteiten en beleid in gesprek gaan over de kansen en uitdagingen die er liggen om de maatschappij weer in beweging te krijgen. Uiteraard komen hier ook Pecha Kucha’s in terug. Maar ook als deelnemer van de DSO zul je een actieve bijdrage leveren aan het gesprek.

Experts – Pecha Kucha

Onderzoek:

  • Prof. Dr. Bert Steenbergen (hoogleraar Active Living bij de Radboud Universiteit)
  • Kasper Bakker (Academiemanager HAN Sport en Bewegen)

Sport:

  • Susan Krumins (professioneel atleet)

Politiek/beleid:

  • Jan Markink (gedeputeerde sport provincie Gelderland)

Faciliteiten:

  • Joris Hermans (Radboud Sportcentrum)

 Parellelsessies: themasessies en workshops in drie rondes

Themasessies

In de themasessies worden er presentaties gegeven via het format van Pecha Kucha. Dit betekent 20 slides die 20 seconden blijven staan en iedereen dus maximaal 6.40 minuten heeft. Daarna sluit de spreker af met een vraag of stelling richting het publiek om de discussie opgang te brengen en zo niet alleen te brengen maar ook iets te kunnen halen.

Workshops

Er zullen workshops plaatsvinden op het gebied van wetenschap en praktijk. Hoe verbind je die goed? Weten we elkaar goed te vinden? Welke thema’s spelen er? Ook zal er een workshop zijn over innovaties in de wereld van Sport en Bewegen.

Verder op de dag

Activiteiten

Naast alle sessies proberen we ook fysieke activiteit in te richten zodat je niet de hele dag hoeft te zitten. En zullen we proberen de ontmoeting met elkaar en het netwerken te stimuleren.

Lunchwandeling

Afsluiting

Kort maar krachtig met terugblik op wat neem je nu mee en ga je morgen meteen mee beginnen? Harm Edens neemt ons mee. Ook zullen we de toekomst aan het woord laten. En wordt bekend wie volgend jaar deze mooie dag gaat organiseren. Hierna is er uiteraard ruimte om na te borrelen, te netwerken en na te praten over de dag.

Goed doel

Uiteraard is er gratis koffie en thee, maar voor de bezoekers die bijzonder lekkere koffie willen, hebben we koffiekarren. Hier moet je wel betalen voor de koffie, maar de opbrengst gaat naar een goeddoel. Naar welk doel, laten we nog even onbekend…