Header Image

DSO 2016

MAKE IT COUNT

Dag van het Sportonderzoek 2016

We kijken terug op een meer dan geslaagde Nacht en Dag van het Sportonderzoek 2016, georganiseerd door het Instituut voor Sportstudies in Groningen. Met ruim 400 deelnemers een van de grootste DSO’s uit de geschiedenis.

We begonnen woensdagavond in het Noordlease Stadion met een late night show voor 100 gasten. Gastheer Joop Alberda praatte met tafelgasten Maarten van Bottenburg, Koen Lemmink, Thomas Waanders, Antje Diertens en Peter Sprenger over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van Sportonderzoek. Hierbij werden ze vakkundig en luchtig bijgestaan door sidekicks Bake Dijk en Hans Slender. Voor een impressie van de avond, bekijk hier de aftermovie.

De daadwerkelijke Dag van het Sportonderzoek vond plaats in het Willem Alexander Sportcentrum, de thuisbasis van het Instituut voor Sportstudies. Met een vol schema aan keynotes, presentaties, symposia was er voor ieder wat wils. Omdat beelden meer zeggen dan woorden is er een aftermovie gemaakt, bekijk deze hier. Een sfeerimpressie van de dag en nacht staat ook op Facebook van het Instituut voor Sportstudies (hier voor de dag en hier voor de nacht). Een greep uit de berichten op Social Media zijn hier in te zien.

Het was een prachtige dag en nacht, die volledig in het teken stond van Sportonderzoek. Zoals ook al op Social Media werd gesteld: “er gaat niks boven sportonderzoek”!

Dank aan alle bezoekers, gasten, sprekers en organisatie.

Details

Datum: 10 november 2016
Dagvoorzitter: –
Keynote: Bert Otten, Gerard Kemkers & Wouter Frencken
Locatie: Instituut voor Sportstudies

Downloads