Header Image

Nieuws

Geen onderdeel van een categorie

Deadline Abstracts inleveren 20 september

sep 15, 2021

Zoals je weet organiseren we de Dag van het Sportonderzoek op 25 november. Meer info over het centrale thema en de opzet van de dag vind je hier.

Middels deze mail wijzen we jou echter vooral graag op de deadline voor het indienen van een abstract. Deze is maandag 20 september aanstaande!

Wil jij een abstract indienen? Doe dat dan heel eenvoudig via deze link en vul de verschillende onderdelen in.

MEER INFO: De maximale lengte van een volledig abstract is 400 woorden. Elk abstract bevat de volgende kopjes – welke vanzelfsprekend inhoudelijk worden besproken. Abstracts die niet volgens dit format worden ingediend, worden niet in behandeling genomen.

· Achtergrond en probleemstelling; schets kort de maatschappelijke en wetenschappelijke relevantie en geef de onderzoeksvraag die centraal staat

· Theorie en hypothesen; welke theorie wordt gebruikt (en indien van toepassing welke hypothesen worden getoetst)

· Methode en resultaten; welke methode van onderzoek wordt gebruikt en wat zijn de resultaten hiervan

· Conclusie en discussie; wat is het antwoord op de onderzoeksvraag en wat zijn de maatschappelijke en wetenschappelijke implicaties

· Met welke vraag wil je de discussie / vragensessie na je Pecha Kucha openen?

Heb je geen abstract maar wil je wel graag de DSO bezoeken?

Bekijk dan jouw ticket-mogelijkheden voor reguliere tickets en studententickets.

Tevens wijzen we je graag op de Nacht van het Sportonderzoek. Woensdag 24 november van 19:30 – 23:00 uur komen we al samen bij Van der Valk Lent voor een goede netwerkbijeenkomst, live en face-to-face nu het weer kan! Meer informatie (incl overnachtingskorting) hierover volgt, maar zet het alvast in je agenda!

Met sportieve groet,

DSO Organisatie HAN University of Applied Sciences & de Radboud Universiteit.

DSO 2021

Tickets voor de Nacht beschikbaar

sep 15, 2021

Hierbij wijzen we je graag op de Nacht van het Sportonderzoek.

Woensdag 24 november van 19:30 – 23:00 uur komen we al samen bij Van der Valk Lent voor een informeel netwerkevenement, een pubquiz vol wetenswaardigheden en face-to-face nu het weer kan!

Ben jij er daar ook bij?

Voor slechts € 32,50 ben jij deelnemer van dit netwerkevenement via deze ticketshop.
Wil je echter meer dan 10 tickets bestellen op factuur? Dat kan ook: stuur een email met jouw wensen en facturatie-gegevens naar Dominique Schasfoort op dominique.schasfoort@han.nl en we gaan voor je aan de slag.

Na aanmelding ontvang je ook een kortingscode voor een hotelovernachting. Je kan als deelnemer een kamer huren in het hotel om te overnachten met 10% korting. De volgende ochtend start de DSO 2021 in het Gymnasion in Nijmegen op nog geen 10 minuten rijden (minder dan 30 minuten met de bus) van het hotel.

Wij regelen de koffie, de borrel en een borrelhap!

Met sportieve groet en hopelijk tot ziens al de 24e november,

DSO Organisatie

DSO 2021

jul 06, 2021

Hier vind je het laatste nieuws over de DSO