Deadline Abstracts inleveren 20 september

sep 15, 2021 by Dag van het Sportonderzoek in  DSO 2021

Zoals je weet organiseren we de Dag van het Sportonderzoek op 25 november. Meer info over het centrale thema en de opzet van de dag vind je hier.

Middels deze mail wijzen we jou echter vooral graag op de deadline voor het indienen van een abstract. Deze is maandag 20 september aanstaande!

Wil jij een abstract indienen? Doe dat dan heel eenvoudig via deze link en vul de verschillende onderdelen in.

MEER INFO: De maximale lengte van een volledig abstract is 400 woorden. Elk abstract bevat de volgende kopjes – welke vanzelfsprekend inhoudelijk worden besproken. Abstracts die niet volgens dit format worden ingediend, worden niet in behandeling genomen.

· Achtergrond en probleemstelling; schets kort de maatschappelijke en wetenschappelijke relevantie en geef de onderzoeksvraag die centraal staat

· Theorie en hypothesen; welke theorie wordt gebruikt (en indien van toepassing welke hypothesen worden getoetst)

· Methode en resultaten; welke methode van onderzoek wordt gebruikt en wat zijn de resultaten hiervan

· Conclusie en discussie; wat is het antwoord op de onderzoeksvraag en wat zijn de maatschappelijke en wetenschappelijke implicaties

· Met welke vraag wil je de discussie / vragensessie na je Pecha Kucha openen?

Heb je geen abstract maar wil je wel graag de DSO bezoeken?

Bekijk dan jouw ticket-mogelijkheden voor reguliere tickets en studententickets.

Tevens wijzen we je graag op de Nacht van het Sportonderzoek. Woensdag 24 november van 19:30 – 23:00 uur komen we al samen bij Van der Valk Lent voor een goede netwerkbijeenkomst, live en face-to-face nu het weer kan! Meer informatie (incl overnachtingskorting) hierover volgt, maar zet het alvast in je agenda!

Met sportieve groet,

DSO Organisatie HAN University of Applied Sciences & de Radboud Universiteit.

5 veelgehoorde redenen voor een bezoek aan de Dag van het Sportonderzoek!

okt 12, 2021

Wij vroegen inschrijvers van DSO 2021 naar het hoe én waarom van hun komst naar de dag van het sportonderzoek:

1) De antwoorden die we kregen zijn divers: enerzijds wordt de DSO bezocht om de verschillende partners in het (beleids)werkveld te ontmoeten en te kunnen spreken. De DSO biedt mooie kansen om te netwerken, kennis te delen en lopende projecten door te nemen.

2) Daarnaast is de Dag van het Sportonderzoek een dag om kennis te vergaren en inspiratie op te doen. De mogelijkheid om vragen als ‘waar werken andere onderzoekers aan’, ‘welke thema’s worden op wat voor een manieren onderzocht’ beantwoord te krijgen.

3) Andere redenen zijn het indienen van een eigen abstract en daarover kort en krachtig kunnen spreken, maar er ook reacties op krijgen. Ook Harm Edens wordt meermaals genoemd. Zijn duurzaamheidsvisie geprojecteerd op de sport én toekomst, maakt enkelen benieuwd.

4) De aanwezigheid van interessante sprekers wordt ook genoemd. Jan Markink als gedeputeerde sport van de provincie Gelderland en prof. dr. Bert Steenbergen als hoogleraar Active Living van de Radboud Universiteit is voor sommige sport & beweeg-geïnteresseerden ook een reden voor aanmelding.

5) Tot slot is voor de netwerkers en kroegtijgers ook de nacht van het Sportonderzoek op de vooravond van de DSO een reden naar Nijmegen af te reizen.
In onze ogen allemaal goede redenen om je met een collega of sportvriend in te schrijven voor de DSO 2021 in Nijmegen. Meer informatie over het programma vind je hier.

Wat is jouw reden? We horen het graag! Schrijf je nu in!

Met sportieve groet,

DSO 2021 Organisatie

Bekijk het programma en de plattegrond van 12 mei

mei 09, 2022

Bekijk hieronder het programma en de plattegrond voor de Dag van het Sportonderzoek op 12 mei 2022 in Nijmegen.

Tickets voor de Nacht beschikbaar

sep 15, 2021

Hierbij wijzen we je graag op de Nacht van het Sportonderzoek.

Woensdag 24 november van 19:30 – 23:00 uur komen we al samen bij Van der Valk Lent voor een informeel netwerkevenement, een pubquiz vol wetenswaardigheden en face-to-face nu het weer kan!

Ben jij er daar ook bij?

Voor slechts € 32,50 ben jij deelnemer van dit netwerkevenement via deze ticketshop.
Wil je echter meer dan 10 tickets bestellen op factuur? Dat kan ook: stuur een email met jouw wensen en facturatie-gegevens naar Dominique Schasfoort op dominique.schasfoort@han.nl en we gaan voor je aan de slag.

Na aanmelding ontvang je ook een kortingscode voor een hotelovernachting. Je kan als deelnemer een kamer huren in het hotel om te overnachten met 10% korting. De volgende ochtend start de DSO 2021 in het Gymnasion in Nijmegen op nog geen 10 minuten rijden (minder dan 30 minuten met de bus) van het hotel.

Wij regelen de koffie, de borrel en een borrelhap!

Met sportieve groet en hopelijk tot ziens al de 24e november,

DSO Organisatie