Header Image

Nacht van het Sportonderzoek

Informeel netwerken in een ontspannen setting

Dit jaar vindt de Nacht van het Sportonderzoek plaats in de eenvoudig te bereiken en centraal gelegen hoofdlocatie van de Haagse Hogeschool: The Lighthouse.

Voorafgaand aan de Dag zal de Nacht georganiseerd worden. De Nacht van het Sportonderzoek is een netwerkevent waarbij dit jaar de nieuwste ontwikkelingen rondom sport- en gezondheidsdata besproken zullen worden.

In een gezellige en ontspannen setting, voorzien van goed eten en drinken, zullen experts, onderzoekers en gebruikers discussiëren over de voor- en nadelen van het vatten van prestaties en persoonlijke informatie in onder meer apps, databases en sociale media.

Op woensdag 7 november 2017 vanaf 20.00 uur wordt de Nacht van het Sportonderzoek georganiseerd in het Lighthouse Café aan het Johanna Westerdijkplein in Den Haag. Deze avond staat in het teken van sport- en gezondheidsdata en gegevens verzamelen en gebruiken.

Verschillende professionals zullen demonstraties verzorgen en deelnemen aan het debat over de toekomst van onze sport- en gezondheidsdata.

Meer informatie over deelnemers en sprekers volgt spoedig.

De inschrijving kost €25,- per persoon inclusief twee consumpties en een hapje.

Wil je blijven slapen in Den Haag? Dat kan in het Student Hotel gelegen naast de hoofdlocatie van de Haagse Hogeschool.