Header Image

Nacht van het Sportonderzoek

Informeel netwerken in een ontspannen setting

Nacht van het Sportonderzoek

Als extra netwerkevenement is er op woensdagavond 11 mei de Nacht van het Sportonderzoek, een informele netwerkbijeenkomst met een unieke pubquiz vol wetenswaardigheden. Deze avond duurt van 19:30 tot 23:00 uur en zal plaatsvinden bij het Van der Valk hotel in Nijmegen Lent. Ben jij er ook bij?

Voor slechts 32,50 euro ben jij ook deelnemer van dit netwerkevenement. Aanmelden kan hier. Wil je echter meer dan 10 tickets bestellen op factuur? Dat kan ook: stuur een email met jouw wensen en facturatie-gegevens naar Dominique Schasfoort op dominique.schasfoort@han.nl en we gaan voor je aan de slag.

Quizgroepen

Tijdens de pubquiz worden er groepen van 4 tot 6 personen gemaakt. Je mag je ook aanmelden als team (meld je eerst aan en geef de teamnamen per mail door aan Dominique Schasfoort via dominique.schasfoort@han.nl). Alle anderen zullen we op de avond zelf in teams indelen.

Overnachting (10% korting)

Na aanmelding ontvang je ook een kortingscode voor een hotelovernachting. Je kan als deelnemer een kamer huren in het hotel om te overnachten met 10 procent korting. De volgende ochtend start de DSO 2021 in het Gymnasion in Nijmegen op nog geen 10 minuten rijden (minder dan 30 minuten met de bus) van het hotel.

*Koffie, borrel en borrelhap zijn inclusief.